Telegram chatbot RSS


Els nostres servidors dedicats

Un servidor dedicat és una opció excel·lent per a aquells que busquen una solució d'allotjament d'alt rendiment i personalitzada.

Amb un servidor dedicat, l'usuari té accés complet a un servidor complet, cosa que significa que no heu de compartir recursos amb altres usuaris i podeu personalitzar el servidor segons les vostres necessitats.

En comparació amb un servidor cloud, un servidor dedicat ofereix diversos avantatges. En primer lloc, un servidor dedicat proporciona una major quantitat de recursos, la qual cosa significa que pot gestionar un volum més gran de trànsit i processament de dades sense comprometre el rendiment. A més, amb un servidor dedicat, l'usuari té un control més gran sobre el servidor i pot personalitzar-lo segons les seves necessitats específiques, cosa que no sempre és possible amb un servidor cloud.

Un altre avantatge d'un servidor dedicat és la seguretat. En tenir accés complet al servidor, l'usuari pot prendre mesures de seguretat més avançades per protegir el vostre lloc web i les dades emmagatzemades al servidor. En comparació, un servidor cloud sovint té mesures de seguretat predeterminades que no es poden personalitzar segons les necessitats de l'usuari.

A més, un servidor dedicat és una opció excel·lent per a aquells que tenen aplicacions i programari personalitzats que requereixen un entorn d'allotjament específic. En tenir accés complet al servidor, l'usuari pot configurar l'entorn d'allotjament segons les necessitats específiques del programari, i això no sempre és possible amb un servidor cloud.

D'altra banda, un servidor cloud té els seus propis avantatges. Un dels beneficis més significatius dun servidor cloud és lescalabilitat. Amb un servidor cloud, l'usuari pot escalar els recursos segons calgui, cosa que significa que només paga pels recursos que utilitza en lloc de pagar per un servidor complet. Això fa que el servidor cloud sigui una excel·lent opció per a aquells que tenen pics de trànsit al vostre lloc web o per a aquells que no volen comprometre's amb un servidor complet.

A més, un servidor cloud sovint ofereix més redundància i tolerància a errors que un servidor dedicat. En un servidor cloud, les dades i les aplicacions s'emmagatzemen en diversos servidors, cosa que significa que si un servidor falla, el trànsit es redirigeix automàticament a un altre servidor. Això garanteix més disponibilitat i menys temps d'inactivitat.

En conclusió, tant un servidor dedicat com un servidor cloud tenen els seus propis avantatges i desavantatges. Si esteu buscant una solució de allotjament personalitzada amb una major quantitat de recursos i control, un servidor dedicat pot ser la millor opció. D'altra banda, si esteu buscant una solució d'allotjament escalable amb més redundància i tolerància a errors, un servidor cloud pot ser la millor opció. Al final, l'elecció dependrà de les necessitats específiques de l'usuari i del pressupost disponible.

Possibilitat de disposar de llicència antivirus per a hosting amb clean setup, facturat mensualment.


Servidors Dedicats Linux

Type A

4 Core x 3.5Ghz

Intel Xeon E3-1230v6

16Gb RAM (DDR4)

1 Gbps

2 x 480 GB SSD (Raid 1)

130€/mes

Type B

6 Core x 3.2Ghz

Intel Xeon E-2356

32Gb RAM (DDR4)

1 Gbps

2 x 512 GB NVMe (Raid 1)

160€/mes

Type C

8 Core x 2.6Ghz

Intel Xeon E-2378

64Gb RAM (DDR4)

1 Gbps

2 x 1024 GB NVMe (Raid 1)

190€/mes

Type D

8 Core x 3.0Ghz

Intel Xeon Silver

96Gb RAM (DDR4)

10 Gbps

2 x 1000 GB NVMe (Raid 1)

400€/mes

Type E

12 Core x 2.6Ghz

Intel Xeon Gold

192Gb RAM (DDR4)

10 Gbps

2 x 1000 GB NVMe (Raid 1)

500€/mes

Type F

20 Core x 2.5Ghz

Intel Xeon Gold

192Gb RAM (DDR4)

10 Gbps

2 x 1000 GB NVMe (Raid 1)

550€/mes

Tots els nostres servidors dedicats poden instal·lar: Ubuntu, CentOS, Debian, AlmaLinux, Rocky Linux o Windows (preu de llicències no incloses)