Telegram chatbot RSS
Backups cloud. Assegura el futur de la teva empresa.

Protegeixi el seu negoci dels desastres digitals amb la solució de backups al núvol d'Acronis!

A l'era digital actual, els atacs de ransomware i els desastres informàtics són una amenaça constant per a les empreses. La pèrdua de dades valuoses pot ser catastròfica, però no us preocupeu, tenim la solució perfecta per a vostè! El nostre servei de backups al núvol proporciona una protecció robusta i fiable per a tots els PC de la seva empresa.

Per què confiar en Acronis per a les seves necessitats de backup al núvol? Permeteu-me mostrar-vos alguns avantatges clau:

Recolzament segur i fiable: Amb Acronis, les seves dades estan protegides al núvol, fora de l'abast dels ciberdelinqüents i amenaces físiques. Utilitzem tecnologia de xifratge d'avantguarda per garantir que les vostres dades estiguin segures en tot moment.

Recuperació ràpida i senzilla: En cas d'un atac de ransomware o una fallada del sistema, Acronis us ofereix la capacitat de restaurar les vostres dades de manera ràpida i senzilla. Amb uns quants clics, podeu recuperar els vostres arxius importants i posar la vostra empresa de nou en marxa en poc temps.

Escalabilitat i flexibilitat: El nostre servei de backups al núvol s'adapta a les necessitats de la vostra empresa. Ja sigui que tingui un petit negoci o una gran corporació, Acronis pot gestionar qualsevol quantitat de dades i créixer a mesura que la seva empresa ho requereixi.

Programació automatitzada: Oblideu-vos de les preocupacions de fer còpies de seguretat manuals. Amb Acronis, podeu programar còpies de seguretat automàtiques segons les vostres preferències. Això us permet concentrar-vos en el vostre negoci mentre nosaltres ens encarreguem de protegir les vostres dades.

Accés des de qualsevol lloc: El nostre servei de backups al núvol us ofereix la possibilitat d'accedir als vostres arxius des de qualsevol dispositiu amb connexió a Internet. Ja sigui que estigui a l'oficina, a casa o en moviment, pot estar tranquil sabent que les seves dades estan sempre a l'abast de la mà.

No arrisqueu el vostre negoci ni les vostres dades més importants. Protegeixi la seva empresa dels desastres digitals amb els backups al núvol d'Acronis. La nostra solució fiable i avançada li brinda la tranquil·litat que necessita per enfocar-se en allò que realment importa: fer créixer el seu negoci.

Contacti'ns avui mateix i permeti'ns ajudar-lo a salvaguardar el seu futur empresarial. No espereu que sigui massa tard per actuar!QUÈ OFEREIX EL NOSTRE SERVEI DE BACKUPS ACRONIS?

  • Fàcil instal·lació
  • Multiplataforma
  • Ràpida recuperació
  • Possibilitat de generar imatges de sistema o fitxer a fitxer
  • Transparent a l'usuari
  • Capacitat ampliable en qualsevol moment
  • Pagament per ús


ELS NOSTRES PREUS?

Els nostres preus són altament competitius, començant des de 9.68€ al mes, i oferim solucions personalitzades per satisfer les necessitats de cada client. Confieu en nosaltres per obtenir qualitat i estalvi en un paquet dissenyat especialment per a vostè.