Telegram chatbot RSS


Els nostres serveis són els teus serveis

A Seoxan.es, sabem com és d'important per a les agències de màrqueting trobar socis fiables que puguin oferir serveis de valor afegit, tals com allotjament i dominis, que no només siguin d'alta qualitat sinó que també ofereixin una font d'ingressos addicionals. Per això, estem emocionats de convidar-te al nostre exclusiu Programa de Partners per a Serveis Recurrents, dissenyat específicament per a agències com la teva.

Per què unir-te al nostre Programa de Partners?

Comissions Competitives: Guanya més amb nosaltres. Oferim comissions de fins al 20% en serveis recurrents, assegurant que la teva agència maximitzi els seus ingressos passius de manera significativa.

Facilitat de Gestió: Entenem que el temps és or. Per això, el nostre procés és tan simple com enviar-nos un correu electrònic de contacte. Nosaltres ens ocupem de la resta, obrint un compte a la nostra àrea privada de partners perquè puguis començar de seguida.

Visibilitat Completa: A través de la nostra àrea privada de partners, tindràs accés complet a informació crítica per a la gestió dels teus clients. Això inclou veure els serveis recurrents contractats pels teus clients, les dates de caducitat i periodicitat d'aquests serveis, així com el detall de les comissions que pots facturar-nos. Tot això, en una interfície clara i fàcil d'utilitzar.

Soport Dedicat: El nostre equip està compromès amb l'èxit dels nostres partners. Per això, comptaràs amb suport especialitzat per assegurar que qualsevol dubte o necessitat que sorgeixi sigui atesa de manera eficient.

Com començar?

És tan fàcil com sembla. Només has d'enviar-nos un correu electrònic des del formulari d'aquesta pàgina, i el nostre equip et guiarà a través del procés d'obertura del teu compte de partner. Un cop establert, tindràs accés immediat a totes les eines i recursos necessaris per començar a beneficiar-te del nostre programa.

Aprofita aquesta Oportunitat

No deixis passar l'oportunitat d'elevar la teva agència de màrqueting al següent nivell. El nostre programa de partners està dissenyat per ser una solució guanyar-guanyar, permetent-te oferir serveis addicionals de valor als teus clients mentre augmentes els teus ingressos de manera significativa i sense complicacions.

Estem aquí per créixer junts. Uneix-te al nostre programa de partners avui i comença a gaudir dels beneficis de col·laborar amb un líder en serveis d'allotjament i dominis.